Oändlig skidglädje, glaciäråkning, magisk utsikt över sjön, ett varierat utbud av pister och alphyttor, högsta snökvalitet och utmanande offpiståkning. Låter det som musik i dina öron? I Zell am See-Kaprun uppfylls alla dina önskemål i vinter.


Vi rekommenderar

Varför Zell am See-Kaprun? Det finns flera anledningar:

Liftnahe Freeride-Routen im Gletscherskigebiet | © Kitzsteinhorn

Upplevelser i vinter

Mycket variation - både i och utanför backen. Här ger vi ger dig ett litet smakprov på alla de (sportiga) möjligheter som väntar på din vintersemester i Zell am See-Kaprun:
Upptäck nu
Winter landscape in Zell am See-Kaprun | © Zell am See-Kaprun Tourismus

Överraskande hållbart

Zell am See-Kaprun fokuserar på hållbarhet på flera nivåer: Som klimat- och energimodellregion har man medvetet vidtagit många åtgärder när det gäller resor till och inom regionen samt klimatvänlig turistinfrastruktur. Detta är det enda sättet att bevara naturen i all dess skönhet och ömtålighet - både för lokalbefolkning och gäster.
Mer detaljer

En överraskande hållbar och medveten semesterupplevelse


Resa hit

Eftersom semesterregionen Zell am See-Kaprun inte bara ligger i hjärtat av Österrike utan också mitt i Europa finns det många alternativ för en snabb och bekväm resa.

Med tåg:
Zell am See tågstation ligger direkt i stadens centrum och är lätt att nå tack vare de goda förbindelserna. Därifrån kan du ta bussen eller regionaltåget till ditt boende eller direkt till skidbackarna.
Med bil:
De viktigaste trafiklederna och motorvägarna tar dig till Zell am See-Kaprun på bara 1,5 timme från Salzburg och 2,5 timmar från München.
Med flyg:
Salzburgs flygplats ligger 80 km och Münchens flygplats 200 km från Zell am See-Kaprun. Bussförbindelser eller shuttle-taxi tar dig därifrån till Zell am See-Kaprun.