Inget är så värdefullt som gemensam tid med familjen-Zell am See-Kaprun är en vintrig äventyrsplats för hela familjen. En av världens längsta funslopes, ett spa för barn och utmärkta skidskolor är bara en del av det stora utbudet på och utanför pisterna- ALPS AT THEIR VERY BEST.


Vi rekommenderar

Varför Zell am See-Kaprun? Det finns flera anledningar:

 Winter holidays in Zell am See-Kaprun | © Zell am See-Kaprun Tourismus

Upplevelser i vinter

Mycket variation - både i och utanför backen. Här ger vi ger dig ett litet smakprov på alla de (sportiga) möjligheter som väntar på din vintersemester i Zell am See-Kaprun:
Upptäck nu
Winter landscape in Zell am See-Kaprun | © Zell am See-Kaprun Tourismus

ÖVERRASKANDE HÅLLBART

Zell am See-Kaprun fokuserar på hållbarhet på flera nivåer: Som klimat- och energimodellregion har man medvetet vidtagit många åtgärder när det gäller resor till och inom regionen samt klimatvänlig turistinfrastruktur. Detta är det enda sättet att bevara naturen i all dess skönhet och ömtålighet - både för lokalbefolkning och gäster.
Mer detaljer

EN ÖVERRASKANDE HÅLLBAR OCH MEDVETEN SEMESTERUPPLEVELSE


RESA HIT

Eftersom semesterregionen Zell am See-Kaprun inte bara ligger i hjärtat av Österrike utan också mitt i Europa finns det många alternativ för en snabb och bekväm resa.

Med tåg:
Zell am See tågstation ligger direkt i stadens centrum och är lätt att nå tack vare de goda förbindelserna. Därifrån kan du ta bussen eller regionaltåget till ditt boende eller direkt till skidbackarna.
Med bil:
De viktigaste trafiklederna och motorvägarna tar dig till Zell am See-Kaprun på bara 1,5 timme från Salzburg och 2,5 timmar från München.
Med flyg:
Salzburgs flygplats ligger 80 km och Münchens flygplats 200 km från Zell am See-Kaprun. Bussförbindelser eller shuttle-taxi tar dig därifrån till Zell am See-Kaprun.