Intet er så værdifuldt som tid sammen: Zell am See-Kaprun er en oplevelsesrig vinterlegeplads for hele familien. En af verdens længste funslopes, SPA for børn, skiskoler med super kursustilbud og mange andre oplevelser på og uden for pisterne sikrer en uforglemmelig vinterferie for store og små - ganske enkelt ALPS AT THEIR VERY BEST.


Vores anbefalinger

HVORFOR ZELL AM SEE-KAPRUN? FORDI:

 Winter holidays in Zell am See-Kaprun | © Zell am See-Kaprun Tourismus

OPLEVELSER OM VINTEREN

Skøn afveksling - på og uden for pisterne: Vi giver dig et lille indblik i de (sportslige) tilbud til din vinterferie.
Opdag dem nu
Winter landscape in Zell am See-Kaprun | © Zell am See-Kaprun Tourismus

OVERRASKENDE BÆREDYGTIGT

Zell am See-Kaprun fokuserer på bæredygtighed på mange niveauer: Som klima- og energiregion er der bevidst truffet mange foranstaltninger, f.eks. med hensyn til transporten, lokal mobilitet og klimavenlig turismeinfrastruktur. Sådan kan vi bevare naturen i al dens skønhed og skrøbelighed - både for de lokale og for gæsterne, som føler sig hjemme her.
Flere detaljer

EN OVERRASKENDE BÆREDYGTIG OG BEVIDST FERIEOPLEVELSE


DIN REJSE HERTIL

Da ferieregionen Zell am See-Kaprun ikke kun ligger i hjertet af Østrig, men også i midten af Europa, er der mange muligheder for en hurtig og bekvem rejse hertil.

Med toget
Banegården Zell am See ligger direkte i centrum af byen og er nem at komme til takket være de gode forbindelser. Herfra kan du fortsætte med bus eller regionaltog til dit overnatningssted eller direkte til skipisterne.
I bil
Zell am See-Kaprun kan nås via motorveje og veje fra byen Salzburg i løbet af ca. 1,5 time og på 2,5 time fra München.
Med fly
Salzburg lufthavn ligger 80 km og München lufthavn 200 km fra Zell am See-Kaprun. Derfra er der busforbindelser eller shuttle-service til Zell am See-Kaprun.