O plăcere la schi aproape infinită cu pârtii pe ghețar și vedere la lac, o ofertă variată de pârtii și cabane, precum și o calitate de top a zăpezii și numeroase experiențe și în afara pârtiilor. Sună ca o muzică pentru urechile tale? Oricât de mare ar fi dorul de iarnă, în Zell am See-Kaprun el își va găsi alinarea.


Recomandările noastre

De ce Zell am See-Kaprun? Din următoarele motive:

Liftnahe Freeride-Routen im Gletscherskigebiet | © Kitzsteinhorn

Experiențe pe timpul iernii

Varietate pură: pe pârtii și în afara lor: Îți oferim un mic sneek peak în oferta de activități sportive pentru vacanța ta de iarnă plină de momente de neuitat.
Descoperă acum
Winter landscape in Zell am See-Kaprun | © Zell am See-Kaprun Tourismus

Surprinzător de durabil

Zell am See-Kaprun se concentrează pe durabilitate pe mai multe niveluri: În calitate re regiune model în materie de protejarea mediului și a energiei, se aplică numeroase măsuri în mod deliberat, de exemplu în ceea ce privește călătoriile, mobilitatea locală și infrastructura turistică prietenoasă cu clima. Numai așa putem păstra natura în toată frumusețea și fragilitatea sa, atât pentru localnici, cât și pentru oaspeții care se simt aici ca acasă.
Mai mult detalii

Poți să petreci o vacanță surprinzător de durabilă și în acord cu mediul


Sosirea ta

Dat fiind faptul că regiunea de vacanță Zell am See-Kaprun nu se află numai în inima Austriei, ci și în inima Europei, există o mulțime de posibilități de a ajunge aici rapid și ușor.

Cu trenul:
Gara Zell am See se află direct în centrul orașului și este ușor accesibilă datorită conexiunilor sale bune. De acolo poți ajunge la cazarea ta sau pe pârtie direct cu autobuzul sau cu trenul regional.
Cu mașina:
Pe drumurile naționale și autostrăzi poți ajunge în Zell am See-Kaprun în numai 1,5 ore din orașul Salzburg și în 2,5 ore de la München.
Cu avionul:
Aeroportul Salzburg se află la 80 km depărtare de Zell am See-Kaprun, în timp ce aeroportul din München este la aproximativ 200 km depărtate. Autobuzele sau serviciile expres de autobuz pornesc direct de la aceste două aeroporturi către Zell am See-Kaprun.