Zell am See-Kaprun biedt ook ’s winters voor iedere sportieveling wat wils. Geniet met de Ski ALPIN CARD op zak van de 408 kilometer perfect geprepareerde pistes, skiroutes met prachtig uitzicht, prachtig geprepareerde langlaufloipes en freerideroutes door de poedersneeuw. Wat jouw ultieme wintersportgevoel ook is: je vindt het in Zell am See-Kaprun.


ONZE TIPS

Dit maakt een vakantie in Zell am See-Kaprun zo uniek:

Paradies für Freerider in Zell am See-Kaprun | © Kitzsteinhorn

WINTERSE ACTIVITEITEN

Zowel op als buiten de piste kun je hier alle kanten op: een kleine greep uit de vele mogelijkheden.
Naar onze tips
Winter landscape in Zell am See-Kaprun | © Zell am See-Kaprun Tourismus

VERRASSEND DUURZAAM

Zell am See-Kaprun heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De klimaat- & energie-modellen die in de regio gelden, zorgen bijvoorbeeld voor een milieuvriendelijkere infrastructuur. Zo kan de natuur in al haar schoonheid en kwetsbaarheid in stand worden gehouden, zodat iedereen die zich hier thuis voelt, en bewoners én toeristen er nog heel lang van kunnen genieten.
Meer informatie

Bewust en verrassend duurzaam op vakantie


HOE KOM JE ER

Zell am See-Kaprun ligt midden in Oostenrijk, én midden in Europa. Daardoor is deze vakantiebestemming heel goed te bereiken.

Met de trein
Het internationale treinstation van Zell am See is centraal gelegen in de stad en erg makkelijk te bereiken. Pak eventueel vanaf hier de bus of regionale trein naar je accommodatie of de piste.
Met de auto
Vanaf Salzburg is het ongeveer 1,5 uur rijden, vanaf München doe je ongeveer 2,5 uur over naar Zell am See-Kaprun.
Met het vliegtuig
De dichtstbijzijnde luchthavens zijn die van Salzburg (80 kilometer) en München (ca. 200 kilometer). Vanaf daar vertrekken meerdere bussen en pendeldiensten naar Zell am See-Kaprun.