Zell am See-Kaprun biedt ook ‘s winters echt voor elk wat wils. Geniet van de 408 kilometer  perfect geprepareerde pistes, toegankelijk met de Ski ALPIN CARD of verken de rest van de schitterende omgeving via de vele toerskiroutes en langlaufloipes. Smul van het lekkere eten, kom helemaal tot rust in wellnesslandschappen of leef je juist uit met een van de vele activiteiten. Wat jouw ultieme wintersportvakantie ook is, in Zell am See-Kaprun ben je aan het juiste adres.


WAAROM KIEZEN VOOR EEN WINTERVAKANTIE IN ZELL AM SEE-KAPRUN? 9 REDENEN:

ONZE TIPS

 Mountain scenery in the Alps | © Kitzsteinhorn

WINTERSE ACTIVITEITEN

Zowel op als buiten de piste kun je hier alle kanten op: een kleine greep uit de vele mogelijkheden.
Naar onze tips
Winter landscape in Zell am See-Kaprun | © Zell am See-Kaprun Tourismus

AANDACHT VOOR DE NATUUR

Zell am See-Kaprun heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De klimaat- & energie-modellen die in de regio gelden, zorgen bijvoorbeeld voor een milieuvriendelijkere infrastructuur. Zo kan de natuur in al haar schoonheid en kwetsbaarheid in stand worden gehouden, zodat iedereen die zich hier thuis voelt, en bewoners én toeristen er nog heel lang van kunnen genieten.
Meer informatie

DUURZAAM OP VAKANTIE


HOE KOM JE ER

Zell am See-Kaprun ligt midden in Oostenrijk, én midden in Europa. Daardoor is deze vakantiebestemming heel goed te bereiken.

Met de trein
Het internationale treinstation van Zell am See is centraal gelegen in de stad en erg makkelijk te bereiken. Pak eventueel vanaf hier de bus of regionale trein naar je accommodatie of de piste.
Met de auto
Vanaf Salzburg is het ongeveer 1,5 uur rijden, vanaf München doe je ongeveer 2,5 uur over naar Zell am See-Kaprun.
Met het vliegtuig
De dichtstbijzijnde luchthavens zijn die van Salzburg (80 kilometer) en München (ca. 200 kilometer). Vanaf daar vertrekken meerdere bussen en pendeldiensten naar Zell am See-Kaprun.