En vinterferie i Zell am See-Kaprun opfylder alle (sportslige) ønsker: Nyd 408 kilometer perfekt præparerede pister med Ski ALPIN CARD, skitouringruter med udsigt, præparerede langrendsløjper og freerideruter i puddersne. Uanset hvor meget du længes efter vinteren: I Zell am See-Kaprun bliver dine drømme opfyldt.


Vores anbefalinger

HVORFOR ZELL AM SEE-KAPRUN? FORDI:

Paradies für Freerider in Zell am See-Kaprun | © Kitzsteinhorn

OPLEVELSER OM VINTEREN

Skøn afveksling - på og uden for pisterne: Vi giver dig et lille indblik i de (sportslige) tilbud til din vinterferie.
Opdag dem nu
Winter landscape in Zell am See-Kaprun | © Zell am See-Kaprun Tourismus

OVERRASKENDE BÆREDYGTIGT

Zell am See-Kaprun fokuserer på bæredygtighed på mange niveauer: Som klima- og energiregion er der bevidst truffet mange foranstaltninger, f.eks. med hensyn til transporten, lokal mobilitet og klimavenlig turismeinfrastruktur. Sådan kan vi bevare naturen i al dens skønhed og skrøbelighed - både for de lokale og for gæsterne, som føler sig hjemme her.
Flere detaljer

EN OVERRASKENDE BÆREDYGTIG OG BEVIDST FERIEOPLEVELSE


DIN REJSE HERTIL

Da ferieregionen Zell am See-Kaprun ikke kun ligger i hjertet af Østrig, men også i midten af Europa, er der mange muligheder for en hurtig og bekvem rejse hertil.

Med toget
Banegården Zell am See ligger direkte i centrum af byen og er nem at komme til takket være de gode forbindelser. Herfra kan du fortsætte med bus eller regionaltog til dit overnatningssted eller direkte til skipisterne.
I bil
Zell am See-Kaprun kan nås via motorveje og veje fra byen Salzburg i løbet af ca. 1,5 time og på 2,5 time fra München.
Med fly
Salzburg lufthavn ligger 80 km og München lufthavn 200 km fra Zell am See-Kaprun. Derfra er der busforbindelser eller shuttle-service til Zell am See-Kaprun.