Határtalan síélmények gleccserpályákkal és a Zelli-tóra néző kilátással, változatos sípálya- és hüttekínálat, kiváló hóminőség és számos sípályán kívüli kaland. Ha valaki kedveli a telet, ez igazi zene a füleinek. Akármennyire nagy a tél iránti vágya, a Zell am See-Kaprun régióban tökéletes téli üdülésben lehet része.


Ajánlásaink

Miért a Zell am See-Kaprun régió? Számos érv szól mellette:

Liftnahe Freeride-Routen im Gletscherskigebiet | © Kitzsteinhorn

Téli élmények

Változatos téli kalandok – a sípályán és azon kívül is: egy kis betekintést nyújtunk a felejthetetlen pillanatokkal teli téli üdülés (sportos) ajánlataiba.
Fedezze fel most
Winter landscape in Zell am See-Kaprun | © Zell am See-Kaprun Tourismus

Meglepően fenntartható

A Zell am See-Kaprun régió több szinten is a fenntarthatóságra összpontosít: klímavédelmi és energiamodell-régióként számos átgondolt intézkedést hoznak, például a régióba történő utazás, a helyi mobilitás és az éghajlatbarát turisztikai infrastruktúra terén. Ez az egyetlen módja annak, hogy a természetet teljes szépségében és törékenységében megőrizzük – a helyiek és az üdülővendégek számára egyaránt.
További részletek

Meglepően fenntartható és környezetkímélő üdülés


Megérkezés a régióba

Mivel a Zell am See-Kaprun üdülőrégió nemcsak Ausztria szívében, hanem Európa közepén is található, számos lehetőség kínálkozik a gyors és kényelmes megközelítésre.

Vonattal:
Zell am See vasútállomása közvetlenül a város központjában található és a jó összeköttetéseknek köszönhetően könnyen megközelíthető. Innen a vendégek busszal vagy regionális vonattal utazhatnak tovább a szálláshelyükre vagy közvetlenül a sípályákra.
Autóval:
A fő közlekedési útvonalakon és autópályákon keresztül a Zell am See-Kaprun régió Salzburg városából mindössze 1,5 óra alatt, Münchenből 2,5 óra alatt, Budapestről pedig mintegy 6,5 óra alatt érhető el.
Repülővel:
A salzburgi repülőtér 80 km-re, a müncheni repülőtér pedig 200 km-re fekszik a Zell am See-Kaprun régiótól. Innen buszjáratokkal vagy transzferrel lehet eljutni a Zell am See-Kaprun régióba.