Het indrukwekkende uitzicht bewonderen tijdens een wandeling, genieten van toffe  mountainbikeroutes, ontspannen in de Tauern SPA: klinkt perfect, toch?  Ben jij sportief en/of een fijnproever? Dan zit je goed in Zell am See-Kaprun!


Onze tips

In Zell am See-Kaprun zit je helemaal goed, omdat:

Wanderung in den Bergen in Zell am See-Kaprun | © Zell am See-Kaprun Tourismus

Highlights in de zomer

Op-en-top genieten: ver weg van je dagelijkse leventje en midden in de prachtige natuur ultiem genieten van je vakantie. We geven je graag een overzicht van de leukste en mooiste activiteiten en bezienswaardigheden van Zell am See-Kaprun. Waar kijk jij het meest naar uit?
Naar onze tips
Wanderung in Zell am See-Kaprun | © Zell am See-Kaprun Tourismus

Natuurlijk duurzaam

Voor Zell am See-Kaprun staat duurzaamheid centraal: als modelregio voor klimaat en energie worden heel bewust tal van maatregelen genomen, bijvoorbeeld op het gebied van de reis naar de bestemming, mobiliteit ter plaatse en klimaatvriendelijke, toeristische infrastructuur. Dat is de enige manier om de natuur in al haar schoonheid en kwetsbaarheid te behouden – zowel voor de plaatselijke bevolking als voor haar wereldwijde gasten.
De 4 pijlers

De 4 pijlers van duurzaamheid:


Hoe kom je er

Zell am See-Kaprun ligt midden in Oostenrijk, én midden in Europa. Daardoor is deze vakantiebestemming heel goed te bereiken. 

Met de trein:
Het station van Zell am See is centraal gelegen in de stad en dankzij de goede (internationale) treinverbindingen makkelijk te bereiken. Hiervandaan bereik je te voet, met de bus of regionale trein je accommodatie of trek je de bergen in.
Met de auto:
Vanaf Salzburg is het ongeveer 1,5 uur rijden, vanaf München doe je ongeveer 2,5 uur over naar Zell am See-Kaprun.
Met het vliegtuig:
De dichtstbijzijnde luchthavens zijn die van Salzburg (80 kilometer) en München (ca. 200 kilometer). Vanaf daar vertrekken meerdere bussen en pendeldiensten naar Zell am See-Kaprun.