Activiteiten voor jong en oud, nieuwe avonturen en leuke uitjes: zo ziet jouw perfecte gezinsvakantie in Zell am See-Kaprun eruit. Speciale, leerzame, wandelroutes voor de kinderen, strandbaden aan het meer, rodelen in de zomer en heel veel leuke bezienswaardigheden zorgen voor een onvergetelijke vakantie.


Onze tips

In Zell am See-Kaprun zit je helemaal goed, omdat:

 Family vacation in Zell am See-Kaprun | © Zell am See-Kaprun Tourismus

Tips voor het hele gezin

Hoeveel avonturen passen er in één dag? En wat valt er allemaal te beleven tussen het opstaan in de ochtend en het ondergaan van de zon? Het antwoord tijdens een gezinsvakantie in Zell am See-Kaprun is duidelijk: HEEL VEEL! Een klein voorproefje:
Naar onze tips
Wanderung in Zell am See-Kaprun | © Zell am See-Kaprun Tourismus

Natuurlijk duurzaam

Voor Zell am See-Kaprun staat duurzaamheid centraal: als modelregio voor klimaat en energie worden heel bewust tal van maatregelen genomen, bijvoorbeeld op het gebied van de reis naar de bestemming, mobiliteit ter plaatse en klimaatvriendelijke, toeristische infrastructuur. Dat is de enige manier om de natuur in al haar schoonheid en kwetsbaarheid te behouden – zowel voor de plaatselijke bevolking als voor haar wereldwijde gasten.
De 4 pijlers

De 4 pijlers van duurzaamheid:


Hoe kom je er

Zell am See-Kaprun ligt midden in Oostenrijk, én midden in Europa. Daardoor is deze vakantiebestemming heel goed te bereiken. 

Met de trein:
Het station van Zell am See is centraal gelegen in de stad en dankzij de goede (internationale) treinverbindingen makkelijk te bereiken. Hiervandaan bereik je te voet, met de bus of regionale trein je accommodatie of trek je de bergen in.
Met de auto:
Vanaf Salzburg is het ongeveer 1,5 uur rijden, vanaf München doe je ongeveer 2,5 uur over naar Zell am See-Kaprun.
Met het vliegtuig:
De dichtstbijzijnde luchthavens zijn die van Salzburg (80 kilometer) en München (ca. 200 kilometer). Vanaf daar vertrekken meerdere bussen en pendeldiensten naar Zell am See-Kaprun.