Activiteiten voor jong en oud, nieuwe avonturen en leuke uitjes: zo ziet jouw perfecte gezinsvakantie in Zell am See-Kaprun eruit. Speciale, leerzame, wandelroutes voor de kinderen, strandbaden aan het meer, rodelen in de zomer en heel veel leuke bezienswaardigheden zorgen voor een onvergetelijke vakantie.


In Zell am See-Kaprun zit je helemaal goed, omdat:

Onze tips

 Family vacation in Zell am See-Kaprun | © Zell am See-Kaprun Tourismus

Tips voor het hele gezin

Hoeveel avonturen passen er in één dag? En wat valt er allemaal te beleven tussen het opstaan in de ochtend en het ondergaan van de zon? Het antwoord tijdens een gezinsvakantie in Zell am See-Kaprun is duidelijk: HEEL VEEL! Een klein voorproefje:
Naar onze tips

Eén kaart, ontelbare mogelijkheden de Zell am See-Kaprun-zomerkaart

Dé tip voor een echt complete zomervakantie is de Zell am See-Kaprun-zomerkaart. Met deze kaart op zak is toegang tot ruim 40 top-bezienswaardigheden in de regio, zoals de kabelbanen, de stuwmeren en strandbaden gratis of ontvang je flinke korting. Je ontvangt de zomerkaart bij verblijf bij een aangesloten accommodatie tussen 15 mei en 31 oktober 2023. Ook de ov-kaart, waarmee je gratis gebruik maakt van het regionale openbaar vervoer, is hierbij inbegrepen.

In 3 stappen naar de Zell am See-Kaprun-zomerkaart:

  1. Kies een partneraccommodatie uit deze lijst
  2. Boek eenvoudig via ons platform of rechtstreeks bij het gewenste partnerbedrijf
  3. Ontvang de zomerkaart bij aankomst, digitaal in de Zell am See-Kaprun-app of geprint zodat hij in je portemonnee past, en geniet van je zomerkaartvoordelen rondom gletsjer, berg en meer. Tot gauw in Zell am See-Kaprun!

Wanderung in Zell am See-Kaprun | © Zell am See-Kaprun Tourismus

Natuurlijk duurzaam

Voor Zell am See-Kaprun staat duurzaamheid centraal: als modelregio voor klimaat en energie worden heel bewust tal van maatregelen genomen, bijvoorbeeld op het gebied van de reis naar de bestemming, mobiliteit ter plaatse en klimaatvriendelijke, toeristische infrastructuur. Dat is de enige manier om de natuur in al haar schoonheid en kwetsbaarheid te behouden – zowel voor de plaatselijke bevolking als voor haar wereldwijde gasten.
De 4 pijlers

De 4 pijlers van duurzaamheid:


Hoe kom je er

Zell am See-Kaprun ligt midden in Oostenrijk, én midden in Europa. Daardoor is deze vakantiebestemming heel goed te bereiken. 

Met de trein:
Het station van Zell am See is centraal gelegen in de stad en dankzij de goede (internationale) treinverbindingen makkelijk te bereiken. Vanuit hier ben je vervolgens met bus of regionale trein voordat je het weet bij je accommodatie of op de berg.
Met de auto:
Vanaf Salzburg is het ongeveer 1,5 uur rijden, vanaf München doe je ongeveer 2,5 uur over naar Zell am See-Kaprun.
Met het vliegtuig:
De dichtstbijzijnde luchthavens zijn die van Salzburg (80 kilometer) en München (ca. 200 kilometer). Vanaf daar vertrekken meerdere bussen en pendeldiensten naar Zell am See-Kaprun.