Naast eindeloos actief skiplezier op berg en gletsjer heeft Zell am See-Kaprun ook alles in huis voor een ontspannen vakantie. Geniet van heerlijke wellness en culinaire hoogstandjes mét een sensationeel uitzicht op de bergen. Zo geniet je optimaal van ALPS AT THEIR VERY BEST.


WAAROM KIEZEN VOOR EEN WINTERVAKANTIE IN ZELL AM SEE-KAPRUN? 9 REDENEN:

ONZE TIPS

Winter holidays in Zell am See-Kaprun | © TAUERN SPA Zell am See-Kaprun

WINTERSE ACTIVITEITEN

Zowel op als buiten de piste kun je hier alle kanten op: een kleine greep uit de vele mogelijkheden.
Naar onze tips
Winter landscape in Zell am See-Kaprun | © Zell am See-Kaprun Tourismus

AANDACHT VOOR DE NATUUR

Zell am See-Kaprun heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De klimaat- & energie-modellen die in de regio gelden, zorgen bijvoorbeeld voor een milieuvriendelijkere infrastructuur. Zo kan de natuur in al haar schoonheid en kwetsbaarheid in stand worden gehouden, zodat iedereen die zich hier thuis voelt, en bewoners én toeristen er nog heel lang van kunnen genieten.
Meer informatie

DUURZAAM OP VAKANTIE


HOE KOM JE ER

Zell am See-Kaprun ligt midden in Oostenrijk, én midden in Europa. Daardoor is deze vakantiebestemming heel goed te bereiken.

Met de trein
Het internationale treinstation van Zell am See is centraal gelegen in de stad en erg makkelijk te bereiken. Pak eventueel vanaf hier de bus of regionale trein naar je accommodatie of de piste.
Met de auto
Vanaf Salzburg is het ongeveer 1,5 uur rijden, vanaf München doe je ongeveer 2,5 uur over naar Zell am See-Kaprun.
Met het vliegtuig
De dichtstbijzijnde luchthavens zijn die van Salzburg (80 kilometer) en München (ca. 200 kilometer). Vanaf daar vertrekken meerdere bussen en pendeldiensten naar Zell am See-Kaprun.