Wandelen in de bergen, klimmen op een damwand of hardlopen tussen gletsjer, de bergen en het meer: met de Zell am See-Kaprun-zomerkaart is dat allemaal gratis. Deze kaart is jouw sleutel om nog meer uit elke vakantiedag te halen!


In Zell am See-Kaprun zit je helemaal goed, omdat:

 Aerial view of the Kitzsteinhorn summit | © Kitzsteinhorn

De tien mooiste voordelen met de zomerkaart

Als je je vakantie bij een bij de zomerkaart aangesloten accommodatie boekt, heb je een echte troef op zak! Van 15 mei tot en met 31 oktober kun je met de Zell am See-Kaprun-zomerkaart ruim 40 highlights in de regio gratis of tegen hoge korting verkennen. Hier een kleine greep uit wat is inbegrepen en waar je korting krijgt:
Naar onze tips

Hoe kom je aan de zomerkaart? Dat is heel makkelijk:

Je krijgt de Zell am See-Kaprun-zomerkaart bij boeking bij een aangesloten accommodatie in Zell am See of Kaprun. De kaart is geldig van 15 mei tot en met 31 oktober, je ontvangt hem bij de check in of digitaal in de Zell am See-Kaprun-app. Zo profiteer je er vanaf de eerste minuut van je vakantie van. Let op: de zomerkaart is niet los te koop, en wordt echt alleen aangeboden bij de aangesloten accommodaties!

In 3 stappen naar de Zell am See-Kaprun-zomerkaart:

  1. Kies een partneraccommodatie uit deze lijst
  2. Boek eenvoudig via ons platform of rechtstreeks bij het gewenste partnerbedrijf
  3. Ontvang de zomerkaart bij aankomst, digitaal in de Zell am See-Kaprun-app of geprint zodat hij in je portemonnee past, en geniet van je zomerkaartvoordelen rondom gletsjer, berg en meer. Tot gauw in Zell am See-Kaprun!

Hoe kom je er

Zell am See-Kaprun ligt midden in Oostenrijk, én midden in Europa. Daardoor is deze vakantiebestemming heel goed te bereiken. 

Met de trein:
Het station van Zell am See is centraal gelegen in de stad en dankzij de goede (internationale) treinverbindingen makkelijk te bereiken. Hiervandaan bereik je te voet, met de bus of regionale trein je accommodatie of trek je de bergen in.
Met de auto:
Vanaf Salzburg is het ongeveer 1,5 uur rijden, vanaf München doe je ongeveer 2,5 uur over naar Zell am See-Kaprun.
Met het vliegtuig:
De dichtstbijzijnde luchthavens zijn die van Salzburg (80 kilometer) en München (ca. 200 kilometer). Vanaf daar vertrekken meerdere bussen en pendeldiensten naar Zell am See-Kaprun.